mandag den 13. juli 2015

9 Dårlige Ting Ved At Have En Kat aka Charlie!

Tilbage i April lavede jeg en liste med gode ting ved, at have en kat her. Det hele er dog ikke lutter lagkage og derfor vil jeg lave en liste med 9 dårlige ting ved, at have en kat. Jeg elsker helt sikkert det søde bæst, men han kan også være noget af en mundfuld!


 1. De konstante kradsemærker. Man bliver lidt vant til, at ligne et omvandrende kradsetræ, men det er nu alligevel irriterende, især når sårene bliver ret dybe og efterføgende danner ar. Han kradser dog ikke nær så meget mere, ikke efter hans kastrering!
 2. Den daglige 'Jeg skal bruge al min energi'-rutine om aftenen, oftest efter sengetid hvor der spænes frem og tilbage gennem lejligheden, mens alt der kommer i vejen bare bliver væltet omkuld.
 3. Jeg kan som sagt godt lide bæstet og kan til tider godt blive lidt nervøs over hans akrobatiske egenskaber. Han kan komme op hvor end han vil, der skal bare springes og klatres!
 4. Når man prøver at hjælpe dem ned og de i stedet tænker, at man skal lege og derfor begynder at angribe ens fingre.
 5. Det der med at skide eller tisse bliver anset som værende en social aktivitet - vi har en kat der hvis han kan komme afsted med det, holder øjenkontakt under hele processen. Ikke videre hyggeligt for os!
 6. Det er nogle voldsomme brag der kommer fra køkken og stue af når man sover. Vores kats bremser virker ikke helt, så han løber forholdsvist ofte ind i stole, døre og vægge.
 7. Intet kan blive hvor vi sætter det - desuden har vi nogle gardiner som han smadrer konstant, der sidder snore i bunden og holder de forskellige dele sammen, de får ikke lov at blive der ret længe.
 8. De forstår godt hvad de må og ikke må, men det er bare SÅ meget federe at teste hvor grænserne går før man får vand.
 9. Man bliver ret afhængig af bæstet, ikke som sådan holdt tilbage og bremset, men hold op hvor savner man katten når den ikke er her!

Et af Charlies eventyr - han nåede dog frem til, at det var en dum idé, at prøve at komme ned ved hjælp af det der maleri! Han kom over på reolen fra hemsen..


2 kommentarer:

 1. Haha, det lyder som noget af et eventyr for ens nattesøvn at have en kat. :D Herhjemme har vi kun en kanin, og hun larmer heldigvis ikke så meget... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, kaniner larmer bestemt ikke ret meget, mens katte ligesom gør hvad der passer dem. Men det er bestemt et ret godt eventyr! ;)

   Slet