tirsdag den 28. juli 2015

Random Facts #2

Jeg tænkte det var tid til nogle nye random facts om en ret random person, aka mig. Udover det er det nærmest for sent til at koncentrere sig om ret meget og facts er da ret så simple!

1. De sidste 3 gange jeg har drukket har jeg haft tømmermænd. Før det har jeg haft tømmermænd samlet 3 gange under specielle omstændigheder og har ellers været en af de der irriterende friske mennesker dagen derpå - tømmermænd hører åbenbart med til, at blive 'gammel'.

2. Jeg elsker virkeligt dyr, om det så er katte som jeg er heldig at være ejer af, men også hunde. Jeg har det generelt godt med dyr og det tror jeg, at de fornemmer, da jeg ikke ret ofte har oplevet nogle negative reaktioner fra dyr.

3. Jeg har mange ar, primært grundet myggestik og lignende, men nogle er også fordi jeg er klodset. Jeg har et ar ved venstre øje jeg har haft siden jeg var 2 år, hvor jeg da jeg ville vinke farvel til min mor der skulle køre på arbejde i vindueskarmen faldt ned i en fisher price garage, ironisk nok udnævnt til "Verdens sikreste legetøj" og måtte have adskillige sting.

4. Jeg er super god til, at skrive lange nørklede sætninger, der enten mangler kommaer, punktummer eller begge dele. Sprog er jo også en individuel ting - det gælder bestemt også skriftsprog.

5. Jeg er som så mange andre, skilsmisse barn og har haft det helt fint med det. Hellere to hjem fyldt med glæde, end et uden glæde. Det er lidt af en kliché, men sådan har jeg nu engang altid haft det.

6. Jeg har skiftet telefon to gange indenfor 5 måneder. Tog helt sikkert et forkert valg ved det første skift.

7. Jeg ser altid serier frem for film, da man så kan snuppe et afsnit og ikke være optaget nær så længe. Jeg ender dog altid med, at sidde der meget længere med serierne.

8. Min yndlingsfarve er blå, men det meste af mit tøj er sort mens jeg har mange grønne ting i eksempelvis køkkenet og på mit værelse.

9. Min stil indretningsmæssigt er primært, at intet behøver passe helt vildt godt sammen, det hele skal bare være mit.

10. Jeg elsker at samle på ting. Om det så er figurer, øreringe, postkort eller noget andet. Det fylder dog ret meget i en forholdsvist lille lejlighed og på et ret så småt værelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar