onsdag den 17. juni 2015

Spontane Beslutninger, Er Gode Beslutninger?!

Jeg vælger lige et citere min roommate fra hendes ytringer til hendes søster i telefonen igår med overskriften, men jeg vil nu give hende ret, for i det her tilfælde var min spontane beslutning i hvert fald en god beslutning - Jeg har nemlig fået en ny telefon!

Den er godt nok ikke helt ny, da det er min roommates gamle telefon, men det gjorde jo så også at man fik en rimeligt okay deal!

Jeg solgte for lidt over 2 måneder siden min iPhone og købte en Sony Xperia E3 og det er noget jeg har fortrudt lige siden. Jeg kunne bare slet ikke med den nye og da min roommate så ville sælge hendes Galaxy S4 Mini sprang jeg til og sagde at den ville jeg nok gerne købe hvis jeg kunne sælge min egen og det tog så heller ikke mere end 3 dage før det lykkedes.

Hun køber så hendes lillesøsters brugte iPhone og indtil da har hun så en midlertidig skod-telefon, for hun trak vist nitten der og desuden var vi ikke sikker på min ville kunne sælges, men man kan jo blive overrasket!Jeg er super glad for telefonen og min roommate har også behandlet den godt i de 8 måneder eller lignende hun har haft den og så næste gang må jeg spare sammen til en ordentlig telefon, nok en iPhone, for savner stadig min iPhone selvom denne er mange gange bedre end den sidste!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar