mandag den 15. juni 2015

Serier Jeg Skal Se!


Kender I det, at der bare er alt for mange gode serier blandt andet på Netflix som man bare skal se og så alt for lidt tid at se dem i? Det kender jeg i hvert fald alt for godt, her er derfor en liste over de serier jeg gerne vil se, som jeg endnu ikke har haft muligheden for at se!


 • Orange is the new black.
 • Orphan black.
 • Supernatural.
 • The 100.
 • Lie  to me.
 • Torchwood.
 • Hannibal.
 • Suits.
 • Arrow.
 • Sherlock.
 • Person of interest.

Det er voldsomt, i det at det jo kun er de serier der findes på Netflix som jeg gerne vil se, der er helt sikkert flere serier jeg gerne vil se som eksempelvis Suburgatory, eller noget lidt mere anderledes som Dance moms - jeg kan have et ret godt grin over mødrenes komplet barnlige opførsel til tider og ellers bare være forargede over deres opførsel.

Jeg er netop blevet færdig med Misfits, hvilket mildest talt er en rigtigt god serie og så er jeg også lige blevet færdige med alle de sæsoner Netflix har af Eventyrtid - det tror jeg lidt viser hvor adspredt min smag er og har været ved at drive Lonnie til vanvid, ved konstant at synge introen og outroen til den serie!

Hvad med jer, har I en masse serier I skal have set også og mangler jeg måske noget på min liste? ;)

2 kommentarer:

 1. Uuuuuuuuh, jeg har ventet på at der var nogen der ville lave sådan et opslag!!
  Jeg har selv set: Orange is the new black, Supernatural og Arrow, på den liste du har lavet.
  OG når du har set de sæsoner, der ligger på netflix, kan jeg hjælpe dig, med at finde en side, hvor du kan se alle de resterende sæsoner.. Jeg har nemlig en hjemmeside, der opdaterer løbende, mht. til nye afsnit osv. og fordi alle sæsoner ikke ligger på Netflix, så ser jeg dem der er, og så resten på den anden hjemmeside.

  Ved ikke om du har set min opslag? Håber du måske kan finde inspiration til nye spændende serier!
  http://thisissomefreakyshit.blogspot.dk/2015/05/tour-i-min-serie-verden.html

  Kram!
  .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok noget sent jeg så den her kommentar altså!
   Er gået i gang med Orange is the new black og da det er en ren netflix serie tænker jeg ikke den kan ses andre steder, men ellers skal jeg helt sikkert nok sige til, hvis jeg får brug for hjælp med at komme videre! :D

   Slet