mandag den 22. juni 2015

Review: Jurassic World!

2015 er vist konsekvent et super godt år, når det kommer til film, for der er virkeligt en masse fede film der er kommet i biograferne, her i blandt Avengers: Age Of Ultron som jeg har været inde at se tidligere, men nu også Jurassic World og jeg skal helt sikkert også ind og se Ant Man på et tidspunkt!


Jeg var ude at se filmen igår sammen med Lonnie og den var mildest talt awesome, hold nu op hvor var det altså bare en fed film!

Lonnie og jeg holdt en fælles fødselsdag for lidt under et år siden, hvor vi fik en af de der bokse med 2 biografbilletter samt gufbilletter og dem fik vi endelig taget os sammen til at få brugt til at se Jurassic World - det var også på tide for de er gyldige et år og det var altså til d. 26 juni, hvilket jo er MEGET snart!

Jeg elsker dinosaurer, videnskab og alle de følelsesmæssige relationer der kan dannes i filmkarakterer og den her film har altså det hele! Videnskaben er godt nok lidt langt ude, men man ved aldrig hvad vi bliver i stand til at kunne gøre på et tidspunkt. Man knytter virkeligt bånd til karaktererne og der er altså folk i alle aldre med i filmen og derfor appellerer den også til et ret bredt publikum.

Animationen er tæt på fejlfri og det er noget af det mest fantastiske. Der er virkeligt ikke noget der kan ødelægge en film som scener man bare kan se er virkeligt fake - for selvom vi godt ved det ikke er virkelighed, behøver det bare ikke være alt for tydeligt og det kan det godt blive på en storskærm.

Animationerne, de voldsomme scener og det hele er bare lavet virkeligt fantastisk. Kampscener mv. kan ligeledes komme til at komplet kaos-agtige hvis de filmes fra forkerte vinkler og sådan, men der er bare intet her!

Handlingen kan man virkeligt heller ikke sætte noget på synes jeg ikke, den er super fed og man knytter sig virkeligt til karaktererne, så det kunne ikke være bedre!

Hvis filmen skulle have karakter ved mig, ville det helt sikkert blive 5 ud af 5 stjerner, for det hele er virkeligt fedt, man bliver draget ind i filmen og der er tilpas mange jump-scares, mens der også er adskillige overraskelsesmomenter, hvor der sker noget, man virkeligt ikke havde forventet og det er super fedt!

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig. Jeg hoppede rundt i sædet og krammede min mand. Faktisk var det meningen at jeg ville have hade min 10 årige søn med ind og se den..... Det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Holy moly.... Måske er mor her bare blevet mere følsom med tiden, men.... Den er godt nok voldsom og derfor også helt vildt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det voldsomme aspekt er helt sikkert med til at gøre den så fantastisk, men vil nok også sige at 10 år måske er lige i underkanten - den er dog tilladt for over 11 og man ved aldrig med nutidens børn og hvad de kan holde til af uhyggelige sager! ;)

   Slet
  2. Den er nemlig tilladt over 11, og han er ret sej min søn. Men denne her... Nej. Jeg var dog vild med den ;)

   Slet
  3. Nogle ting må de voksne altså også godt have for dem selv! :P

   Slet