fredag den 5. juni 2015

Obsessions: Dúné!

I forhold til hvor meget musik fylder i min hverdag, fylder det ikke helt vildt meget her på bloggen ud over, at Lonnie nævnte i hendes post her på bloggen, at min musiksmag er ret adspredt og ikke ligefrem præget af situationsfornemmelse.. Heavy metal eller stille pop? Det varierer.

Min musiksmag er meget adspredt, hvilket Lonnie så flot fik illustreret. Det er også derfor mit 'forhold' til de bands der rent faktisk hænger ved gennem længere tid bliver så stærkt og et af de bands, er Dúné.

Jeg var til min første Dúné koncert tilbage i 2007 på Skive Festival mener jeg og det var da de nærmest var helt nye, det var det år deres første album udkom og de var ikke nær så vant til at optræde som de er nu og udover det, så var de selvfølgelig mange flere medlemmer af bandet.

Jeg er langt væk hjemmefra ved at bo i Odense, så det at have det der band hvis sange til dels er inspirerede af Skive og sådan, det er også noget helt specielt.

Jeg har svært ved at sætte decideret finger på hvad det er der har gjort, at jeg er så kæmpe fan af bandet, men de skiller sig bare ud på så mange måder. De er dedikerede til deres fans og jeg har fået autografer nogle gange i Skive efter koncerter og også fået taget nogle billeder med bandet, blandt andet fik jeg et billede med Mattias tilbage i Oktober hvor de spillede på SDU og jeg var helt ekstatisk over, at de skulle spille der.

Ud over at de er dedikerede til deres fans hvor de blandt andet også har en snapchat-bruger, men ud over det er de også bare totalt fulde af liv og deres musik er ret unikt, det er svært at sige præcis hvilken genre deres musik ligger indenfor, for det er en rigtigt god blanding, hvilket måske netop også repræsenterer min smag i musik ret godt - de er sådan lidt indenfor alle genrer!

Igår var henholdsvis min mor og min søster til Skive Festival hvor Dúné også optrådte og det har næsten været en tradition for mig, at skulle se dem på Skive Festival alle de år hvor de var med. Så vidt jeg husker var de der ikke sidste år, men året før omtalte jeg konstant Skive Festival som Dúné-festival og så ved man også lige som hvad jeg var der for. Der var ingen autografer igår, men ellers havde min søster skaffet mig en hvis det havde været muligt. Jeg er mildest talt MEGET misundelig over det, men i det mindste fik jeg nedenstående billede samt mange andre og nogle små videoer tilsendt gennem snapchat, men jeg ville nu gerne have set dem!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar