onsdag den 17. juni 2015

Non-stop konkurrencer?

Jeg kan umuligt være den eneste der elsker konkurrencer, kan jeg vel? Jeg mener... Gratis ting?

Blogland er faktisk et fantastisk sted, at opstøve folk der elsker konkurrencer, det er jo præget af Give-Aways over det hele og det gælder da også min egen blog for helt ærligt - er det ikke altid totalt fedt at vinde noget og få det der rus når beskeden kommer og ikke mindst også når produktet rent faktisk ankommer? Ud over det, så elsker jeg virkeligt også konsekvent at give ting, gaver og den slags og det er blandt andet noget min roommate oplever til hverdag og førhen min søster, så hvorfor ikke også gøre nogle muligvis komplet fremmede glade og give dem gratis ting? Det er da et fedt koncept!

Der er en side der holder styr over diverse konkurrencer på nettet, hvor man altid kan finde mere end 50 konkurrencer og det er altså www.konkurrencer-nonstop.dk.

Jeg synes det er super fedt med et overblik og har før dette også været forbi siden adskillige gange. Konkurrencer NONSTOP har en facebookside og et af de første opslag man ser derinde, ud over fremhævelser er konkurrencer, er besked fra en der har vundet en konkurrence og er det ikke bare SUPER fedt?! Man kan altid sidde med større konkurrencer og ikke vide om de rent faktisk er noget ved, men når man kan se at der er en reel person der har vundet, så bliver man pludselig meget mindre skeptisk!

Desuden er der ikke så meget bavl.. Brugere kan anmelde de enkelte konkurrencer og det er jo fedt for andre at vide også, eksempelvis tænker jeg aldrig at en konkurrence der ligeledes forpligter en til 2000 nye nyhedsbreve i måneden kunne få nogle ret gode bedømmelser. ;)

Jeg har før ved tilmelding til et nyhedsbrev vundet 1000 kroner overført til min konto, men det har også været det vildeste, men det virker fortsat for godt til rent faktisk at være sandt, før de er på ens konto hvor de rent faktisk også landede! Det ville jeg da gerne have kunnet dele med et helt forum den gang for jeg var stolt og synes helt ærligt det var fedt, derfor er konceptet for konkurrencer-nonstop.dk også så fedt synes jeg. Enhver studerende kan vel ikke andet end elske det vel?


Dette indlæg er sponsoreret, men ordene samt meningerne der kommer til udtryk er helt mine egne.

2 kommentarer:

 1. Hej Maja.

  Jeg er en af dem der elsker at deltage i konkurrencer. Ved du om konkurrencer-nonstop stadig er funktionel? det ser ikke rigtig ud til at de opdatere deres side. Måske er det bare mig. Jeg vil dog nævne at der finde 2 andre sider som også udbyder konkurrencer kvit og frit: http://konkurrencer-magasinet.dk/ og http://www.konkurrencer.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke om den fortsat er funktionel, men der må da være flere konkurrencer rundt på nettet end dem som bliver vist - det må jeg give dig! Måske er ejeren af siden gået lidt død i det, hvem ved?

   Slet