torsdag den 11. juni 2015

Kaos Charlie!

Vi burde give Charlie mellemnavnet kaos, for hvis der er noget han bare er god til, så er det altså at skabe kaos - på den ene eller den anden måde. Der er meget katterelateret pt, men han fylder meget og det kan der vist ikke ændres på og desuden trækker jeg det hele lidt ud fordi jeg mangler én sidste ting til en Give-away som bare ikke vil komme, så håber den snart kommer, så jeg i weekenden kan lancere en Give-away!

Nå, det var et sidespor. Tilbage til Charles Kaos Dickens, som han burde hedde!

Det der skete var nemlig, at jeg havde ham med til Jylland, hvilket jeg også har haft før og det har ikke været noget problem, men der var lige en brist i kommunikationen mellem min far og jeg. Han har spurgt mig, i samme toneleje som han brugte når han sagde ting som "Han går ikke rundt på borde vel?" om han hoppede ud af vinduer og jeg har sagt nej. Vi har jo heller aldrig åbnet dem så meget så han rent faktisk havde muligheden.

I kan sikkert gætte hvad der skete? Min far åbnede adskillige vinduer og efter jeg havde taget en lur var Charlie bare helt væk og min far sagde han nok var sluppet ud og jeg gik mildest talt i panik, for han er en indekat og ud over det, var han jo i en fremmed by 250 kilometer hjemmefra, så jeg var nærmest rædselsslagen!

Jeg gjorde mig klar til at gå ud og lede, mens min far og storebror gik ud med det samme. De kom ind inden jeg nåede at komme ud med et styks kat, der havde sat i fordybningen under min fars køkkenvindue og rystet af skræk - Han var heller ikke helt så modig da han kom ud i den store og farlige verden!

Om han er kommet ud på badeværelset, i køkkenet eller på den anden side af lejligheden gennem altan-vinduet ved vi ikke, men han sad i hvert fald der og rystede og har nok været der en times tid.Det gode ved Charlie og hans tendenser til at rode sig ud i en masse problemer er, at historierne oftest ender lykkeligt som ovenstående beskrevne. Det sidste billede har jeg sat ind, fordi det er fra en anden kaos-historie og så er det bare tidsløst.

Her var han kommetind i ventilationssystemet faktisk for anden gang, hvor vi kun kunne nå ham ved at tage plastikdutterne af og få bagvæggen ved skabet over emhætten af. Den første gang var han derinde i 3 timer før vi fandt ham med hjælp fra nogle naboer, for vi havde sq ikke tænkt han kunne unde deroppe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar