tirsdag den 2. juni 2015

I Made This!

Hvis der er noget mine kreative evner ikke ligefrem rækker til, så er det at tegne, men frem for at prøve at forklare en tatovør eller lignende hvad jeg gerne vil have tegnet og senere hen tatoveret.

Jeg er faktisk vældigt stolt af denne skitse og selvom den måske skal forstørres en anelse samt have tegnet linjerne op og gjort helt og aldeles lige, så er det en rigtigt god start!

Jeg elsker zentangle mønstre og så har kaniner bare været en del af mit liv de første 20 år, så de har altid betydet en del og derfor vil jeg gerne have denne tatovering. Planen er at den skal være på min højre skulder, så nu handler det bare om, at få sparet op til, at få den lavet for tatoveringer er jo ikke helt billige! 4 kommentarer:

 1. Flot og gennemtænkt design! Desværre skal tatoveringer der er så detaljerede være meget større end 6x8cm, ellers løber det sammen og bliver grimt i løbet af et år eller to. Jeg taler af bitter erfaring. Enhver tatovør med talent inden for sit felt vil ikke lave lave dit design så småt, og hvis en tatovør tilbyder at gøre det alligevel, så løb ;). Held og lykke med det, første tatovering er en svedig oplevelse! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg har skrevet så ved jeg også godt, at den nok skal forstørres i det jeg godt ved den er lidt for lille, men jeg vil helst ikke forsimple designet alt for meget, så derfor skal den jo være noget større, tænker den som minimum skal være 12 cm høj. :)
   Det er godt nok ikke udspecificeret ret meget, men det er ikke min første tatovering, men skal blive min anden, så er ikke ligefrem bange for selve processen! :)

   Slet
 2. Ej hvor er du vild til at tegne! :D
  Du skulle tage at sælge tegninger, det er da for fedt et motiv du har lavet ;)!
  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes helt personligt, at jeg er virkeligt dårlig til at tegne, men ovenstående skitse var ret heldig! ;)
   Fedt du synes det er noget der kan sælges! :)

   Slet