tirsdag den 30. juni 2015

Give-Away Vinder!!

Så blev det d. 30 Juni og dermed var der sidste frist for deltagelse igår og nu kan jeg så trække en vinder af de herlige præmier nedenfor!


Jeg er super glad for den opbakning der er kommet til Give-Away'en og det gør altså bare, at man glæder sig endnu mere til at trække en vinder! Jeg er en gavmild person af natur, elsker i hvert fald at give gaver, så har glædet mig ret meget til at trække vinderen.

Jeg synes det passer super godt, at bruge random.org til at trække en vinder, eftersom bloggen hedder RandomDanishCitizen. Alt ved denne gave er random, tingene er en random sammensætning på en random blog med en random side til at trække en vinder! ;)

Der var i alt 36 deltagere i Give-Away'en og dermed skulle jeg bruge et tal mellem 1 og 36. Det blev så nummer 2 og dermed er vinderen Marie, som jeg sender en mail med det samme! TILLYKKE! :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar