tirsdag den 23. juni 2015

Ferie?!

Eksamenerne for denne gang er nu overstået og så skal jeg ellers ikke tænke så meget mere på det - før August altså, for desværre gik eksamenerne tilbage i Marts og April ikke helt som de skulle, men det er jo den slags der sker og det kommer nok også til at ske igen på et tidspunkt!

Hvilken form for ferie og hvor meget ferie det rent faktisk ender med der er i sidste ende er jeg endnu ikke helt sikker på, hvilket måske kan fornemmes ud fra overskriftens opbygning også.

Jeg vil super gerne kunne kaste det hele væk og bare slappe af i minimum 14 dage, men det ved jeg så også godt ikke kommer til at ske. Det er nu engang bare  ikke sådan jeg er indbygget, men håber alligevel at kunne nå et punkt hvor jeg føler mig virkeligt føler mig afslappet! Det er vel heller ikke de vildeste krav til en sommerferie..

Jeg har dog læge imorgen samt et møde, Charlie skal til dyrelæge på torsdag og lørdag får vi fuldt hus med gæster, da min veninde Helene og jeg skal til Tinderbox og Lonnies søster kommer på visit - inden da skal der derfor selvfølgelig også ryddes lidt op og gøres rent, så der bliver travlt her de første dage af ferien!

Dagens eksamen var i samfundsfarmaci. Det var bestået/ikke bestået og jeg bestod, så det var jo som det skulle være! Ud over det skulle jeg i torsdags forsvare det projekt jeg har arbejdet med 4 andre på i godt 2 måneder. Det var en samfundsvidenskabelig undersøgelse med udgangspunkt i bivirkninger i håndkøbsmedicin som kan videregives til fostre og nedenstående er vores poster fra projektet. Det gik også godt, med en to-cifret karakter i den rigtige ende, så fantastisk!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar