torsdag den 4. juni 2015

En Hjemrejse!

Når man har valgt, at flytte 250 kilometer hjemmefra grundet ens studie, kan man virkeligt mærke at man ikke alt for ofte får set ens familie. Jeg troede slet ikke det kunne lade sig gøre for mig, at komme hjem i Juni med hensyn til mine eksamener og sådan, så det var da super skønt da det viste sig, at det godt kunne!

Noget der også gør hjemrejserne lidt mere komplicerede er når man skal have en ekstra passager med, men heldigvis bringer han mest af alt glæde og 'aww'-lyde med sig når man har ham med, for selvom han piver lidt af og til, så er han faktisk ret god til, at rejse!

DSB kaos er virkeligt ikke fedt dog, for lige pludselig blev vi jo også jaget fra det ene spor hen til et andet og der var alt for mange mennesker og det hele var meget voldsomt, så det var også ret synd for ham!

Jeg er dog virkeligt glad for at være hjemme her de næste 6 dage og Charlie er godt i gang med systematisk, at terrorisere min fars lejlighed og fra søndag af, må det jo så være min mors hus der står for tur. Jeg elsker bæstet, men hold op hvor kan han være belastende til tider! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar