torsdag den 18. juni 2015

Ebay Wants #2 - De Små Søde!

Ebay er et fantastisk sted, men det sker ofte man opdager ting man aldrig har vidst man havde brug for, før man rent faktisk så det derinde og den slags søde ting er dette indlæg dermed dedikeret til.

Det eneste jeg indtil videre har købt af nedenstående er Batman småkageformen, for så skal jeg altså lave Batman oreos på et tidspunkt!

Jeg har dog planer om at klikke en del af tingene hjem, eksempelvis den fjernstyrede mus, for nu har jeg jo en kat der elsker at tonse rundt og lege i stuen og det er ikke altid vi har den samme mængde energi eller interesse i det som ham, så den kunne være ret fed!

Desuden SKAL jeg simpelthen have de Marvel legofigurer, det er ikke alle karaktererne der egentlig er Marvel, men nu har de skrevet det og så giver jeg dem altså bare ret. Jeg har ligeledes kig på nogle Ninja Turtles legofigurer jeg også gerne vil have! Skal nok også have klistermærkerne samt tamagotchien! Vi har sparegrisen bare med en kat, men pandaen tiltaler mig nu altså stadigvæk. Sparegrisen med katten er dog Lonnies, men den var utroligt underholdende det første lange stykke tid efter vi flyttede ind! ;)

Ring æske: her - Emoji klistermærker: her - Dyre skeer: her - Mus med remote: her 
- Batman småkageform: her - Marvel legofigurer: her

Nøgle oplukker: her - Katte klitermærker: her - Totoro pung: her - Mirrorbook: her 
- Panda sparegris: her - Tamagotchi virtuelt kæledyr: her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar