onsdag den 10. juni 2015

Ebay Køb #3

Jeg besluttede mig for at friske mit kamera op med en ny rem og sådan en fandt jeg igennem eBay, hvor jeg besluttede mig for at bestille nedenstående sorte rem med hvide polka prikker, fordi det jo også passede til kameraets sorte  farve - faktisk ligner kameraet på billedet ret godt og jeg købte den her.

Der er dog det med eBay, at det ikke altid er sådan, at virkeligheden stemmer overens med ens forventninger til produktet.


Ovenstående er produktet jeg rent faktisk bestilte og nedenfor har vi så det produkt jeg rent faktisk modtog. Prikkerne er lidt større end forventet, men det er nu fint nok, men remmen er da ikke den mindste smule sort!


Jeg skrev til sælgeren som sagde de havde sat et forkert billede på annoncen, hvilket dog er en ret dårlig undskyldning hvis man spørger mig, men fik da halvdelen af mine penge tilbage, så det var godt nok!

Ud over den forkerte farve, så er kvaliteten rent faktisk super god og rent faktisk pengene værd og nu kan jeg da heldigvis godt lide lilla, så remmen pynter super godt på mit kamera!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar