tirsdag den 16. juni 2015

DIY: Regnbue Vase!

Når alt er kaos grundet eksamen og verden bare konsekvent er lidt af en bums, så er det aldrig dejligt at kunne sætte sig ned, bare være kreativ og på den måde slappe helt af - for det er virkeligt beroligende at male!

I Viborg da jeg besøgte min far, fandt jeg en lille hobby butik der netop er åbnet og købte blandt andet denne lille vase, som jeg fik pyntet her den anden dag.

Det eneste man skal bruge til denne DIY er en vase af en art - en mat overflade er klart at foretrække, akrylmaling, washi-tape, rhinsten og lim.


Først satte jeg washi tape på vasen for, at få nogle forholdsvist klare linjer.


Herefter malede jeg hver af firkanterne i hver sin farve som det nedenfor er vist, det er super dejligt med de lige linjer!Efterfølgende pillede jeg tapen af og satte rhinsten rundt i kanten oppe i toppen. Det tager et stykke tid det med rhinstenene, men synes det var en fantastisk finish trods alt.
 Jeg er helt vild med resultatet, hvad synes I? :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar