tirsdag den 9. juni 2015

DIY: 5SOS Sko!

Jeg kan virkeligt godt lide at være kreativ og leder næsten altid efter nogle nye kreative projekter til mig selv og derfor deler jeg også gerne mine DIY's på bloggen, så andre kreative mennesker kan blive inspireret!

Nedenstående er en fødselsdagsgave jeg lavede til min søster, hvor hun selvfølgelig også fik nogle andre ting. Det eneste man skal bruge er sko lavet af en form for stof, eksempelvis bomuld eller lærreds stof og så skal man bruge noget stof maling. Jeg har eksempelvis købt det her stofmaling på eBay og det er det jeg har brugt og jo - selvfølgelig skal man også bruge nogle pensler, men hvis man er forholdsvist kreativ, har man oftest nogle liggende!

Først lavede jeg en baggrund til logoet og teksten.
Derefter fik jeg lavet en ordentlig cirkel og så kunne jeg jo lave 5SOS logoet.
Derefter fandt jeg lyrics til "she's so perfect", for at være sikker på at det hele var rigtigt og så malede jeg det på!

Min søster havde dem på til koncerten de spillede her i Danmark og det er da lidt fedt, at have noget helt unikt på til koncerten og være lidt ekstra fangirlet på den måde!


Jeg er meget stolt af, at have lavet skoene og var fuldt ud tilfreds med resultatet!
Billederne er taget efter min søster fik dem taget tilbage i oktober og Charlie var da også lidt mindre dengang, men han er stadig interesseret i alt der foregår omkring ham!

2 kommentarer:

  1. Skønne sko, fedt lavet :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det er jo fedt at få at vide, fra en anden 5SOS fan! ;)

      Slet