mandag den 8. juni 2015

Det gode ved at være hjemme..

Som udeboende studerende tror jeg ret hurtigt, at man begynder at sætte pris på de der små ting man tidligere tog for givet da man boede hjemme, for man behøver ikke længere de der vilde ferier med betalt mad og buffet rundt omkring, det at komme hjem til ens forældre er en helt ferie i sig selv og det er blandt andet også derfor jeg har sprunget nogle 'blogger-dage' over, for har simpelthen været på denne primitive, men ikke mindre fantastiske ferie og er det fortsat et par dage endnu og nu vil jeg så remse nogle af de gode ting op ved denne slags ferier! ;)


  1. Der bliver rent faktisk lavet mad til en, uden man overhovedet behøver, at befinde sig i køkkenet på noget tidspunkt - selvom det selvfølgelig heller ikke er forbudt!
  2. Der er konsekvent et større udvalg af mad og der er heller ikke rigtigt noget der er 'off limits', fordi man ikke kommer hjem så ofte og fortjener lidt luksus!
  3. Lige meget hvad man skal, er der ikke det store behov for at medbringe ens pung - KÆMPE luksus lige dér!
  4. Stress er en by i Rusland og der er rent faktisk en noget større chance for, at få en god nats søvn!
  5. ÅH! Ingen opvask, det er simpelthen fantastisk!
  6. Der er altid nogen omkring en, hvilket måske også er stressende hvis det er i længere perioder, men i et par uger er det nu fantastisk nok, men man er jo knap så vant til det, men som Lonnie siger er jeg altså bare et socialt væsen, så jeg nyder det ret meget.
  7. At have ens familie i nærheden.

Det var blot et lille udpluk, af de gode ting der er ved at hjemme, men det mest centrale er uden tvivl det, at have ens familie omkring en, for man værdsætter det noget mere end da man boede hjemme og så kan man også lettere bære over med morens kampagner mod piercinger og tatoveringer, for det er da trods alt ikke hele tiden længere!

Charlie er også med hjemme og selvom han laver en masse bøllestreger, for det gør han da også i den grad, så har han nu altså også for længst charmet sig ind ved min familie, for det er en af hans specialiteter, uden tvivl!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar