fredag den 8. maj 2015

Vinder Af En Give-Away!

En af de mange gode ting i bloggerverden er de mange Give-Aways og jeg har helt sikkert også planer om, at stå for en på et tidspunkt i en nær fremtid, men det skal jo være en god en før nogle gider og deltage. Jeg har netop vundet en Give-Away og dette var bestemt en af de gode!

Jeg vandt en Give-Away ovre ved Malou, der blogger om beauty og mode - en virkeligt fin blog ydermere. Hver måned holder hun en Give-Away og i sidste måned var det om en Naked 2 Basic Palette og i denne uge er det nogle make-up pensler der gives væk, en Give-Away der helt sikkert også er værd at kigge forbi!

Jeg synes virkeligt det var en fed oplevelse det her, for allerede indpakningen var helt i top og det synes jeg er fantastisk, da jeg faktisk før har modtaget noget der var pakket så skidt ind at det var i stykker og den her var også helt vildt fin!


Det der var inde i pakken var heller ikke mindre fantastisk, i det der var et helt vildt fint håndskrevet brev med, samt en smule slik - noget der viser der rent faktisk sidder en bag skærmen der også holder af hendes læsere hvilket er noget af det absolut mest vigtige ved en blog.


Super fed præmie og lækker blog også! Det er altid godt når heldet rent faktisk er med en.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar