lørdag den 30. maj 2015

New In, Bare Fordi...

Det kan vist ikke være gået mange folks næse forbi, at det igår var lønningsdag, det så i hvert fald ikke sådan ud i Rosengårdscenteret i Odense!'

Derfor hedder indlægget også "New In, Bare Fordi", for grunden til shoppingen var primært bare, at vi kunne og ikke så meget mere end det, for det var nemlig en lille shopping date med min roommate og vi var så også afsted i dag, fordi vi lige skulle ind til byen og forbi Normal samt H&M!

Nedenstående billede er købene fra Normal, som dog har været fordelt over nogle gange. Jeg er inde i centrum cirka én gang i ugen og næsten hver gang formår jeg lige at snige mig forbi Normal og anskaffe lidt ting. Nedenstående er dog ikke det hele, men jeg kan knap huske alt det jeg køber derinde, for det er alt for meget og inkluderer også ofte lidt snacks, som så forsvinder. Jeg køber dog også basic ting som Shampoo eller endnu mere basic, bagepapir! Alle deres ting er bare rimeligt billige jo..


Parlez-Vous Francais står der på nedenstående t-shirt, som blev købt igår, men blev spottet i H&M allerede i onsdags, hvor jeg tilbragte 2,5 timer inde i byen hvor jeg ventede på, at kunne hente Charlie fra dyrelægen... Der nåede jeg at kigge en hel del i forskellige butikker!Jeg er ret glad for mine køb og selvom det var en 'bare fordi' shopping spree, så har jeg faktisk købt nogle ting jeg rent faktisk mangler! Eksempelvis mangler jeg shorts og der har jeg fået anskaffet mig to par, jeg fik også købt nogle bukser der ikke er vist da jeg går rundt i dem og har ingen decideret langærmede trøjer, kun sweatshirts, så 'Hell no, Hell yes' blusen er også undskyldt!

Hvis der er noget jeg ikke mangler på nogen måde er det toppe og t-shirts, men den mops var simpelthen for nuttet til at efterlade! Tasker mangler jeg måske heller ikke, men den kostede 50 kroner i Trend og den kan rent faktisk rumme min pung og andre småting og samtidig lukkes.. Det er jo helt vildt! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar