søndag den 24. maj 2015

Mindeværdig Fødselsdag!

Det er ikke mange dage siden jeg skrev om det faktum, at det føltes en smule anti klimatisk at skulle fylde 21 i fredags, men det stak pænt meget af og jeg kan nu sige, at det helt uden tvivl var en mindeværdig fødselsdag!

Torsdag aften skulle jeg bowle med tutorerne hvilket betød, at jeg efter midnat hvor min fødselsdag officielt begyndte befandt mig i byen sammen med 50 andre NAT-tutorer sådan cirka og det var fandme fedt!

Jeg har blokket dele af aftenen ude, blandt andet det at der var isterningeleg i over en time, det var der en der var så sød at skrive om det i vores facebook-gruppe.. Men da klokken passerede midnat og det officielt var min fødselsdag, besluttede jeg mig for, at min gave til mig selv skulle være 10 shots og de røg da også ret hurtigt ned sammen med min mokai.

Der var masser af dans og jeg var mildest talt ret fuld det meste af natten, inklusiv klokken 4.30 cirka, hvor jeg ringede for at spærre mit Visa, som havde været forsvundet i over halvanden time. Jeg har fundet det igen og banken har åbnet det igen, men min søde bankdame roste mig alligevel for, at jeg havde været på den sikre side. Jeg havde gemt det bag min telefon i mit cover, hvilket havde været smart hvis nu jeg rent faktisk kunne huske, at jeg havde gjort det - det er virkeligt ironisk at jeg mens jeg har ringet for at spærre mit kort sådan set har stået med det i hånden, fordi det var sammen med min telefon, men ja, what to do?

Jeg får som udgangspunkt ikke tømmermænd, så når jeg gør er jeg noget af det mest ynkelige der findes, for ved slet ikke hvad jeg skal stille op med det eller mig selv og er overbevist om, at jeg er døden nær. Jeg er kemiker, jeg kender den kemiske reaktion bag tømmermændene og ved godt jeg ikke skal dø af det, men jeg er ynkelig alligevel og jeg skulle liiiiige gøre rent i et par timer efterfølgende. Ja, jeg var døden nær, for det er kun fjerde gang jeg havde tømmermænd. Jeg havde ikke engang tømmermænd efter studenterkørsel eller noget, kun den første dag hvor jeg ikke var ædru da jeg skulle til dimission og det er jo ikke det samme som tømmermænd.

Resten af dagen var ret stille og rolig. Puttede lidt på sofaen med Charlie inden Lonnie og jeg tog på Sunset Boulevard for at spise aftensmad - hvilket mildest talt var super lækkert!

Resten af aftenen, hvor jeg ellers havde købt Asti og en masse andet til, blev i stedet tilbragt med vej selv slik fra Fakta og Doctor Who på Netflix og det var virkeligt lige hvad jeg trængte til!

Alt kan beskrives med katte - denne kat beskriver bedst den første halvdel af min fødselsdag! ;)


1 kommentar:

  1. Lyder som en sjov og god fødselsdag ;)

    http://byekk.blogspot.dk

    SvarSlet