tirsdag den 5. maj 2015

Hjemme Træning!

Jeg har tænkt at jeg gerne vil ligge min livsstil om. Har tilbage i marts allerede, afmeldt mit medlemsskab fra Fresh Fitness fordi det bare ikke længere hang ret godt sammen - det er helt sikkert et kæmpe minus, at der er over 4 kilometer derud, for det tager altså en hel del tid at skulle frem og tilbage samtidig med man også skal træne.

Planen var at melde mig ind i et andet og billigere træningscenter tæt på, men i denne uge har Netto tilbud på diverse træningsredskaber og min roommate og jeg blev altså super begejstrede over slyngetræner/TRX som vi kalder dem! De kan sættes på døren (der er en lille vægt på og det hele) og så kan man ellers træne selv.

Om det er fedt at kunne træne hjemme og man får taget sig sammen alle gangene kan kun tiden vise, men TRX er da en god start og der findes programmer på nettet man kan følge og sådan. En yoga måtte kan også udrette underværker og hvis det ikke fungerer, så kan jeg jo melde mig ind i det nye træningscenter!

Min TRX (på billedet) er ikke fra Netto, men det var fordi jeg nævnte at jeg ville købe en da jeg var i Jylland i weekenden. Min mor har altid gode intentioner og har for længst købt denne i Lidl vist nok, som aldrig kom ud af kassen, hvilket betød jeg kunne få en helt gratis, selvom 199 da også var billigt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar