fredag den 15. maj 2015

Endnu En InsaniTee!

Det er ikke ligefrem en sjældenhed, at Qwertee holder et af deres InsaniTee sales længere, men jeg er stadigvæk rimeligt stor fan af det og da min sweatshirt var gået i stykker tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne bestille en ny når nu de var sat ned og jeg bruger den jeg har så meget!

Den kom igår og et vældigt stædigt postbud havde formået rent faktisk at få den ned i postkassen og det var ret godt, for jeg hader mildest talt, at skulle tage hele vejen ud til posthuset!


Endnu engang ved jeg ikke præcis hvad mønsteret er, andet end at det ligner noget superhelte-relateret, hvilket jeg selvfølgelig er ret stor fan af.


Jeg bestilte sweatshirten i den størrelse jeg normalt køber T-shirts i, men T-shirtsene er små i størrelsen og det kan jeg hermed konstatere, at deres sweatshirts bestemt ikke er, så den her er altså pænt meget for stor, men det er nu ikke altid skidt når det er sweatshirt, for så har man virkeligt noget at putte i og noget der er varmt. Jeg er helt vild med kvaliteten og de kan bestemt anbefales!

1 kommentar:

  1. Hvor er den cool!! :-O

    xxx
    Emilie Berg
    Blog: emiliecberg.blogspot.dk

    SvarSlet