onsdag den 27. maj 2015

Dyrelægen Med Charlie!

Der skal absolut ingen tvivl være om, at jeg er glad for det lille bæst der normalt herhjemme går under navnet Charlie. Det grænser til det crazy cat-lady agtige, men når man forholdsvist ofte er Alene hjemme er han virkeligt også bare super rar at have!

Jeg er super glad for ham og bange for at miste ham, at han bliver syg eller lignende og derfor har han også i dag været ved dyrelægen. Han fik hurtigt tjekket hans hjerte og lunger, tænder, ører og øjne og efterfølgende blev han jo så vaccineret, øremærket og kastreret.

Han har været lidt groggy efter narkosen, men er ellers ved rimeligt godt mod og så hader han at de har puttet sort snask i hans ører, men det burde jo også forsvinde indenfor de næste par dage og så burde han være helt okay igen.

Han sad godt nok i hans boks og vendte den anden vej og ville ikke kendes rigtigt ved mig da jeg kom for at hente ham, men da han så mig blev han altså rimeligt begejstret alligevel, så det er da i det mindste godt!

Han er bare groggy og gik sjovt det første stykke tid fordi han stadig var meget påvirket af narkosen og da han ikke helt kunne overskue tilværelsen da vi kom hjem kravlede han tilbage i transportboksen adskillige gange bare lige for at få en pause og hvis der er en dag hvor det er okay ikke at kunne overskue verden, så er det da i dag! Han er dog ved at være ret frisk nu, har allerede været i gang med at lave bøllestreger, men sover lige nu trygt og godt.

Han er en dejlig og sund lille mis på 3,19kg og med en sundhedsbog nu! Vi har også fået at vide at han simpelthen ikke er grå, men at han er blå i stedet og det er der bestemt heller ikke noget galt med.

Lige et par billeder fra i dag - på det første ser han noget mistænksom og utilfreds ud, haha!Ingen kommentarer:

Send en kommentar