tirsdag den 26. maj 2015

DIY: Superhelte Malerier!

Hele vores lejlighed er krævet af en kreativ atmosfære med en masse hjemmelavede ting, men det kan man jo også spare en masse på i det vi kan fremstille ting så de er præcis som vi ønsker dem og ved at bruge et meget beskedent beløb på materialer!

Eksempelvis har jeg givet cirka 11 kroner per styk for nedenstående lærreder i Søstrene Grene.
Alle lærrederne måler 15x15 så vidt jeg husker og jeg har endnu et liggende!

De fleste superhelte har nogle logoer der er rimeligt nemme at genskabe, selvom Lynets logo måske lidt ligner det logo Opel har, men alt kan jo heller ikke være helt igennem perfekt, kan det vel?

Captain Americas logo drillede mig helt vildt, men på et tidspunkt kommer det sikkert op at hænge med de andre når jeg får det lavet, for det er helt sikkert planen at skulle på et tidspunkt!


Det billede jeg blev mest tilfreds med, var nedenstående. Jeg er vældigt fascineret af Batman, også sammenlignet med de andre superhelte og derfor er det ekstra fedt at den bare blev PRÆCIS som jeg ville have den og derfor også værd at fremhæve!


Helt sikkert et af mine mere nørdede DIY projekter, men bestemt også et jeg er virkeligt glad for!
Kunne I finde på, at lave noget lignende?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar