torsdag den 14. maj 2015

DIY: Perleprojekter!

Jeg har mine små besættelser når det kommer til kreative projekter og jeg blev for ikke alt for lang tid siden besat af hama mini perler og det man kunne lave med dem. Det startede ud med, at jeg skulle lave alle karaktererne fra Big Bang Theory og så tog jeg det lidt videre, da perlerne er så små er det nemlig også er muligt, at lave smykker med dem og stadig få det til at se ordentligt ud.

Nedenstående øreringe er simpelthen mine yndlings, som de fleste nok kan se er det Captain America og jeg har ligeledes lavet Iron Man, nogle noder samt Tardis'en fra Doctor Who!

Jeg er bestemt ikke færdig med den her besættelse endnu, men tiden er der bare ikke og det er desuden er alt bare kaos, blandt andet også udseendet af lejligheden, så.. Der skal bare ikke være perler overalt også!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar