mandag den 4. maj 2015

Cuteness Overload With Charlie #2

Jeg har virkeligt det der gen der koder for at man kan blive en crazy-cat lady, men det forholder sig sådan, at jeg altid har elsket dyr og følelsen er ofte gengældt og derfor kommer de altså let til at betyde en hel del.

Charlie er en vigtig del af min hverdag og det mærker jeg især når jeg eksempelvis er på forlænget weekend i Jylland uden at have ham med, for selvom jeg ved min mor har Garfield at nusse med, så er han bare ikke så stort et puttedyr på trods af han er større og han er selvstændig, mens han godt kan lide opmærksomhed. Charlie er noget af det mest uselvstændige og der kan nærmest ikke være for meget opmærksomhed, hvilket også kan ses på nogle af de billeder med ham og jeg.

Han ved heller ikke helt, at han ikke er en hundehvalp, han er sq lidt af en sammensmeltning af kat og hund. Han henter gerne bolde hvis vi kaster dem og hvis ikke vi lukker døren til badeværelset drikker han altid af toilettet - og der er mange flere eksempler!

Nu følte jeg det igen var tid til lidt billeder af ham og her er de så!

Nus og leg.

Soft kitty, warm kitte, little ball of fur! Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr.

 If it fits - I sits (Han er ikke så god til engelsk ;))

ZzzzZzzzZzzz

2 kommentarer: