tirsdag den 19. maj 2015

Anti Klimatisk?

Der er ikke mere end 3 dage til jeg fylder 21 år. Det er min første fødselsdag uden at bo hjemme, men samtidig også den første i 3 år hvor jeg ikke enten har en eksamen på min fødselsdag, eller dagen efter og derfor er spærret inde med bøgerne.

Det er derfor en smule anti klimatisk at jeg ikke har planlagt det kæmpe store, men jeg har også bare været stresset, så har virkeligt ikke orket det.

Imorgen skal jeg spise middag med størstedelen af de andre tutor-tøser og torsdag er der bowling med en ordentlig bunke tutorer også, hvilket dog så betyder, at planen er at være i byen når vi runder midnat og dermed skal jeg rent faktisk i byen på min fødselsdag.

Ud over det giver jeg aftensmad til min roommate og jeg og så holder vi ellers en 'crazy to-mands fest' som en af mine venner kalder det, for det kan altså godt blive ret mærkeligt selvom det kun er os to og det kan helt sikkert også blive fucking sjovt!

Jeg har stadig svært ved at forstå at jeg er 21 lige om lidt, men samtidig kan jeg jo også se, at jeg er cirka der i mit liv hvor jeg bør være og det er da en trøst. Faktisk glæder jeg mig lidt i de små moments hvor det går op for mig, at jeg rent faktisk har fødselsdag om lidt og har nogle ret hyggelige planer, men det meste af tiden glemmer jeg det bare og derfor kommer det let til at virke komplet anti-klimatisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar