mandag den 25. maj 2015

Alle Fyre Er Idioter, På Nær....

Jeg tror alle kvinder en gang imellem har behov for bare, at generalisere helt vildt og bare sige, at alle fyre er idioter og jeg har lige nogle dage nu her hvor fyre altså bare er fjenden!

Hver gang jeg har sådan nogle dage gør jeg dog nogle enkelte undtagelser, i det jeg knytter mig lidt ekstra til mine celebrity crushes, eller deres karakterer i mine yndlingsserier om ikke andet og dermed laver jeg det her indlæg, for alle fyre er idioter med 8 undtagelser, vist herunder;


Seeley Booth er en karakter fra serien Bones og noget af det der gør, at jeg crusher på ham og bestemt ikke ser ham som en idiot er det faktum, at han nærmest gennem hele serien gør alt hvad han overhovedet kan for at beskytte Bones og er det virkeligt ikke det man gerne vil have i en partner? En der vil gøre alt for, at man ikke bliver såret frem for at være den der sårer én gang på gang.

Adam fra CSI NY er simpelthen bare så nuttet. Han er forelsket i en af de andre karakterer, men han er bare en tilpas mængde genert og akavet samt nørdet, så han har for altid et kæmpe plus i min bog!

Nick fra New Girl er bare fantastisk. Jeg har set tre sæsoner og selvom det er nogle turbulente forhold han roder sig ind i, så er han bare fortsat charmerende også fordi han nok ikke ligefrem er den aller klogeste.

David Tennant har rollen som den tiende Doctor i Doctor Who og han er helt sikkert min favorit indtil videre og han er noget af det mest charmerende der findes, især når det kommer til den første medrejsende man ser, nemlig Rose.

Spencer Reid er bare indbegrebet af perfekt på alle måder, jeg er så vild med den karakter, at det nærmest ikke kan beskrives.

Fox Mulder har jeg før tilbragt Valentines dag med, fordi fiktive personer nogle gange bare er bedre end de virkelige. Bum.

Sheldon sårer godt nok andres følelser, men det er ikke fordi han er ond, men simpelthen fordi han ikke ved bedre og han har en masse særheder, nogle jeg også kan se mig selv i og derfor vil han bare altid være helt igennem højt på min liste, selvom han har en evne til at opføre sig som en idiot uden det er meningen, for han forstår ikke menneskelige følelser så godt som alle andre.

Derek Morgan er endnu en meget beskyttende person og en af dem han blandt andet beskytter mest, er Penelope Garcia og det er netop på grund af deres meget mærkelige venskab og forhold, at han er her på listen, for det er fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar