søndag den 26. april 2015

Yndlings Serier!

Søndag er vist national serie-dag og eftersom jeg har været sløj hele weekenden, har det meste af weekenden også stået på at binge-watche How I Met Your Mother, da jeg aldrig har set serien fra ende til anden, men jeg er allerede godt inde i sæson 4 og derfor er det ikke en udvikling der varer ved. Her viser jeg så nogle af mine yndlings serier frem!


Big Bang Theory;
Det er og bliver min yndlings serie og jeg tror ikke det er noget der kommer til at ændre på det sådan forholdsvist snart. Sæson 8 burde snart komme på DVD i Danmark, det håber jeg i hvert fald og jeg vil være en af de første der skaffer den!

New Girl;
Der er ikke rigtigt nogen form for kritik af denne her serie, for den er bare skøn på alle måder med den forholdsvist dysfunktionelle gruppe af venner, det turbulente kærlighedsliv og ikke mindst en masse humor. Den er virkeligt fantastisk og totalt girly!

Criminal Minds;
Det er bare konsekvent min yndlings af alle krimi serier med opklaring og så videre, ikke mindst på grund af den helt fantastiske Dr Reid som jeg har noget af et celebrity crush på. Jeg elsker det, at man rent faktisk sætter sig ind i forbryderens tankegang frem for kun, at se på beviserne!

How I Met Your Mother;
Den er en klassiker og hører til på enhver liste over gode serier, snart kan jeg jo også sige, at jeg har set ALLE afsnit!

2 Broke Girls;
Jeg har netop modtaget sæson 3 med posten fra Amazon og jeg synes serien er så fed! Jeg er selv komplet tilhænger af Max og ved nogle foretrækker Caroline, men det kan jeg ikke helt forstå. Jeg er også helt vildt med de skæve karakterer i form af Oleg, Sophie og Han. Man skal helt sikkert se serien før man kan forstå disse karakterer og hvad de gør for serien!

House MD;
Lærdom, skæve karakterer og en masse andet. Jeg elsker House og hans forhold til kærlighed, jeg er helt vild med det og serien er bare helt igennem fantastisk!

Doctor Who;
Ny på listen, men den er virkeligt langt ude og virkeligt mærkelig, men helt igennem fantastisk og man knyttes til karaktererne. Det er langt fra alle serier og heller ikke mange film der kan få mig til at græde, men det kunne Doctor Who!

Dharma & Greg;
Sjov, skør og helt igennem fantastisk. En evig påmindelse om, at modsætninger godt kan mødes og at det sagtens fungere, nogen gange mere succesfyldt end andre gange!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar