onsdag den 22. april 2015

Tutor Weekend!

Når der pludselig var ret stille på bloggen handlede det simpelthen om, at jeg fra fredag efter min eksamen til søndag aften var afsted på en kursus weekend for de kommende tutorer og brugte derfor ikke computer, det var faktisk lidt et hul i jorden når det kom til forbindelse, så det var heller ikke altid at mobilen var til nogen nytte!

Det var en meget udfordrende weekend på mange måder og fik helt sikkert også overskredet en del grænser!

For det første var det virkeligt svært, at man bare ingen privatliv havde overhovedet - knap nok på toilettet, for det var nogle båse med et godt stykke mellemrum under og over døren og der var altid mennesker på den anden side og jeg sov også i et lokale med 30 andre mennesker, så det var pænt indelukket!

Ud over de mere åbenlyse udfordringer som ovenstående, så skulle vi også igennem en masse former for tillidsøvelser og der var faktisk kun én ting jeg vidste ville overskride en grænse jeg ikke ville overskride, men det blev ikke nødvendigt at sige fra i det, at det heller ikke lykkedes for nogle andre, så det var trods alt okay!

Men ud over det fik man da virkeligt åbnet op for andre - eksempelvis blev der danset meget, hvilket bestemt ikke er min stærkeste side, men til sidst kastede jeg alt væk og havde det egentlig bare super sjovt med det og det var jo klart den rigtige udvikling! Ud over det så lavede vi en masse øvelser som ankel-cykelslange fodbold og andre ting, der primært gik ud på at fjerne syns sansen og med forhindringsbaner igennem skovarealer og den slags var det virkeligt også en udfordring!

Noget af det mest grænseoverskridende jeg overhovedet var igennem var noget hvor vi skulle kunne genkende den person der stod foran, uden at se hvilket betød at vi skulle føle og de fleste fyre havde nogenlunde samme frisure og dermed havde man ikke vildt meget at gå ud fra og måtte derfor virkeligt mærke efter - jeg fandt ham foran mig nærmest udelukkende ud fra højden!

Desuden blev jeg selv følt helt vildt i ansigtet og på ørerne, men det er nok også karakteristisk når jeg har så mange øreringe, men lige det at jeg fik strejfet min industrial var simpelthen ekstra ubehageligt!

Alt i alt var det en meget hård og grænseoverskridende weekend, men samtidig var det bare helt igennem pisse hyggeligt og sjovt og jeg ser da frem til næste gang vi skal igennem det og er helt sikker på hele det her tutor noget nok skal blive virkeligt fedt selvom jeg kortvarigt troede, at jeg måske havde gabt over for meget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar