søndag den 5. april 2015

Snakker Med Mig Selv!

Jeg har netop været til en general prøve på en musical der er lavet af ungdomsskolen i Skive og omegn. Det er noget de laver hvert andet år, hvor de unge kan være med, enten som statister, sangere eller have nogle store roller.

I år er min lillesøster med og det gør selvfølgelig, at det er endnu federe for mig at se og hun står for en masse i stykket - hun har en rolle, hun synger og hun danser og som storesøster kan man helt sikkert være stolt!

Jeg synes det er helt igennem fantastisk hvor meget tid ungdomsskolen investerer i det her hvert år og de unge går lige så meget op i det. Det hele er komplet gennemført og det er virkeligt fedt, også fordi de bliver tilbudt sangundervisning og lærer en masse om skuespil.

Stykket er slet ikke som man forventer, men helt sikkert på den gode måde, så man kan blive overrasket hele vejen igennem!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar