fredag den 24. april 2015

Review: W7 Mascaraer!

Jeg er virkeligt stor fan af Normal og deres altid lave priser, de har eksempelvis deres øjenskygge paletter i nogle brunlige nuancer der er virkeligt udbredt, de er af mærket W7 og det er der også en masse andet make-up i butikken der er.

Jeg har købt hele 3 mascaraer fra W7, men det er bestemt ikke dem alle sammen jeg er lige stor fan af. Soufflé og LashTash har foreksempel slet ikke virket - børsterne er alt for store og meget svære at styre, samtidig med, at mascaraerne klumper.

Til 20 kroner per mascara kan man ikke forvente det helt store af dem til gengæld, så til prisen er de helt sikkert okay. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg alligevel besluttede mig for at købe en ekstra mascara fra W7, men jeg købte Big Lash Mascara også og den bruger jeg faktisk hver morgen, for den er faktisk ret okay og selvom børsten er stor kan man rent faktisk kontrollere den!

Big Lash mascara vil jeg klart anbefale til andre hvis man har brug for en billig mascara der giver volumen, uden at klumpe. De andre vil jeg ikke som udgangspunkt anbefale, men hvis jeg en dag løber tør for mascara og er rimeligt broke, så kunne de sikkert gå an alligevel!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar