torsdag den 9. april 2015

Kaos, Kaos, Kaos!

Jeg har virkeligt haft et par kaotiske dage og derfor er det ikke blevet til det store på blogging-fronten, for har simpelthen været smadret!

Endnu engang er jeg kommet i gang med eksamenslæsningen, men da jeg igår skulle hjem fra Jylland tog det altså et sted mellem 7-8 timer, hvilket var ret hårdt når man slæber rundt på en masse oppakning og ydermere end kat, der egentlig synes det hele er træls og jo ingen idé har om hvad der foregår.

Præcis hvad der er sket kan jeg ikke finde noget om, om det var et uheld eller hvad der var tale om, men i hvert fald var der igår en person påkørsel når Aarhus, hvor omstændighederne gjorde, at det var svært at rydde op og komme til.

Det hele resulterede i, at vi måtte vente på en station i over 2 timer før vi kom med en togbus, da min veninde og jeg ikke har nær så spidse albuer som nogle andre mennesker og den slags. Kø-kultur er bestemt ikke noget alle mennesker er fan af og en der netop var kommet ind med toget blev også virkeligt ubehagelig og flabet overfor kontrolløren der prøvede at få styr på det hele og få folk med busser. Han havde ventet ganske kortvarigt, mens vi havde ventet 2 timer og andre også noget i den retning, men han skulle på arbejde, hvilket en masse andre sikkert også skulle, men ubehagelig blev han - men helt sikkert thumbs up til kontrolløren som håndterede det super godt og holdt fast i at være fair over for alle!

I Aarhus var der royalt besøg også og alt var simpelthen kaos, men omstændighederne og grunden til forsinkelsen gjorde det bestemt heller ikke mere behageligt.

I dag var bare kaos, ovenpå igår og så skulle jeg til lægen og have taget helt vildt mange prøver i forhold til at det var rutine tjek, men nu er det hele overstået og så er det tilbage til stille 'hverdag' - læseferien varer jo lidt endnu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar