onsdag den 22. april 2015

InsaniTee Køb!

Jeg er jo über fan af Qwertee og de har endnu engang holdt InsaniTee sale hvor man kan købe nogle T-shirts til billigere priser, men man får til gengæld også nogle random prints som man ikke selv vælger, men det kan jo gå godt til tider og andre gange knap så godt. Denne gang var sweatshirts ikke med hvilket var lidt ærgerligt, for er pænt afhængig af den jeg købte sidst og har endda ødelagt en lomme, men fik da bestilt 2 t-shirts alligevel og synes jeg har været ret heldig med det!

Jeg har fået endnu en Star Wars inspireret T-shirt med minions og R2D2 hvilket er en ret fed t-shirt samt en rød T-shirt der lidt ligner et flag, men det der så er med hvide print er forskellige spil-karakterer som eksempelvis Sonic, Pacman og Charizard og meget mere.

For at være helt ærlig ville jeg ikke have bestilt nogen af de her T-shirts selv, men nu hvor jeg har dem synes jeg altså de er super fede og derfor skulle de selvfølgelig også vises frem herinde!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar