onsdag den 15. april 2015

Endnu En Piercing!

I går aftes skete der noget... Jeg fik lavet endnu en piercing!

I det bloggen tidligere har været på engelsk har mine indlæg om mine piercinger primært været der på og på engelsk, men for kort at opsummere kan jeg altså kort fortælle at mine piercinger primært er almindelige huller i ørerne, nemlig 4 i hver nede i bunden og 2 oppe i brusken af mit højre øre. Jeg har desuden en næsepiercing og nu har jeg altså en industrial piercing, oppe i toppen af mit venstre øre.

For at sige det som det er, er det ikke ligefrem videre behageligt, at få presset en kæmpe tyk nål igennem ens brusk som netop gør en del modstand og også er forholdsvist ømt og er mere følsomt, men jeg var med da Lonnie fik hendes lavet og det var ikke så slemt som jeg havde frygtet efter at have set hendes blive lavet!

Det er uden tvivl super vigtigt hvem pierceren er og er helt sikker på at ham der lavede Lonnies har gjort det forkert og nok også ramt noget han ikke burde, men ham her der piercer ved Fyns Tattoo Corner i Odense er super dygtig og virkeligt professionel og skal jeg have lavet noget fremover, bliver det altså ved ham! (Det skal jeg nok).


Jeg fortryder bestemt ikke, at have fået lavet den her piercing, for jeg har ønsket mig den i næsten to år nu og den er endnu federe nu hvor jeg rent faktisk har den.


Industrial piercinger må ikke skiftes før efter cirka 6 måneder, men jeg har alligevel allerede erhvervet mig nogle stykker, som jeg har købt gennem crazy-factory. Jeg er helt forelsket i den med ræven, den med stenen er simpel og virkeligt fin, mens den med g-nøglen repræsenterer noget af det vigtigste for mig. Spiralen er dog en jeg fik af Lonnie, da den ikke passer i hendes øre.

Jeg har virkeligt noget at glæde mig til, når jeg en gang må skifte den!

2 kommentarer:

 1. Wauw, hvor er det flot! Jeg får helt lyst til også at få én! Jeg synes, spiralen og stenen er de flotteste, og så den du har nu :) Jeg kan virkelig godt lide din blog, og jeg tænkte, at vi kunne følge hinanden på GFC og Google +?
  - Clara
  Zandasia.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den jeg har nu er rimeligt basic, men den med stenen har min roommate og den er bare SÅ fin når den kommer på også, ellers var det ikke en jeg som sådan ville have overvejet! :)
   Jeg har fulgt dig, men dog skrevet en kommentar, for synes du skal få Bloglovin'! ;)

   Slet