onsdag den 29. april 2015

Ebay Køb #2

Jeg vil jo gerne lige vise nogle af mine køb på eBay frem en gang imellem og på et tidspunkt begynder jeg sikkert også at lave nogle eBay wants indlæg igen, men pt bruger jeg faktisk ikke eBay nok til det og derfor viser jeg bare nogle af de mere succesfulde køb frem i stedet!

Det her er helt sikkert på plus-siden, ikke mindst fordi at størrelserne svarer rimeligt okay til de danske frem for bare at være alt alt for små, men det er også noget stof der kan strækkes rimeligt meget.

Ud over at stoffet kan strækkes og tilpasse sig, er det også virkeligt lækkert, at have på! Mønsteret kan der vel ikke siges meget mere om andet end at det er super awesome med Adventure time mønster, det er virkeligt fedt!

Så vidt jeg kan se kan det ikke gøres billigere end ved sælgeren hvor jeg købte min kjole, det blev cirka 55 kroner inklusiv fragt og den kan findes her!


1 kommentar:

 1. Hej Maja
  Jeg har sendt dig en email, da du har vundet en giveaway på min blog.
  Vil du lige tjekke den og vende tilbage? :)

  Knus Malue
  www.mooldash.dk

  SvarSlet