mandag den 13. april 2015

Doctor Who Hooked!

Så skete det.. Jeg er blevet hooked på Doctor Who!

Jeg vidste næsten det ville ske og har dermed også været super god til at udsætte det der med, at begynde på serien, men nu var det Lonnies tur til at vælge en fælles-serie og det blev altså Doctor Who og jeg er komplet hooked!

Det fede ved at være komplet hooked er, at jeg allerede har en Tardis T-shirt og adskillige Doctor Who smykker og dermed kan jeg dyrke fandommen lige fra start af! Jeg har også prøvet at gennemgå nogle afsnit for min mor, men hun ligner bare ét stort spørgsmålstegn og hvis man ikke har set Doctor Who kunne folk jo også godt tro, at det bare var noget helt vildt sært jeg sad og fandt på mens jeg fortalte, men det er det altså ikke!

Så sent som i nat, hvilket viser hvor hooked jeg er, havde jeg en drøm om, at jeg sad og var ved at forklare min mor og hendes kæreste hvor lækker David Tennant, som er den tiende Doctor er.. Der var også en ræv og en konge-boa og jeg skal virkeligt ikke kunne sige hvorfor og hvordan, men i drømmen gav det altså mening!

Jeg er altid klar på en ny fandom og når den desuden indeholder hottier som John Barrowman og David Tennant, så er det bare en kæmpe bonus!


2 kommentarer:

 1. GO GO LONNIE! :D :D :D

  Her ser vi SÅ meget Doctor Who, at min dreng på 22 mdr hellere vil se dét end tegnefilm, og min mor, der ellers er enormt ligeglad med sådan nogle ting, ud fra ét screenshot kan se at der er tale om Doctor Who :P

  Jeg bliver ved med at drømme om DW, men har så også - amongst all my sickness - formået at se de første 5 sæsoner på tre uger, trods en meget aktiv unge, projektarbejde, rengøring, aftensmad... which says a lot.

  (PS - I totally didn't loudly exclaim, "YES! WE HAVE ANOTHER!" ... at all *dances around with pom poms*)

  Welcome to the fandom :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev dog virkeligt sur på det her igår, for vi er netop nået til slutningen af sæson 2 og jeg sad bare og hylede over det, men vi er videre ovre i sæson 3 nu.. :)
   Jeg kan virkeligt godt lide det, men der var nærmest ingen tvivl, man bliver også voldsomt involveret i det hele! :)

   Slet