lørdag den 4. april 2015

DIY: Ring Æske!

Jeg har utroligt mange ringe og jeg er ret sikker på jeg næppe er den eneste og derfor satte jeg et projekt i gang hvor jeg lavede en æske der kunne være med til, at holde lidt styr på mine ringe og fortsat holde dem nogenlunde adskilt og desuden gøre det en smule overskueligt - på trods af mængden.

Det man skal bruge er:
1. En æske, min er eksempelvis fra Søstrene Grene.
2. Nogle 'hair curlers' af skum - kan findes på eBay (man skal nok bruge 2 pakker ;) )
3. En saks.
4. Universal lim eller anden stærk lim, er det hurtigt tørrende er det et plus!De første to billeder viser æsken, hvordan den åbner (hvilket var utroligt vigtigt for mig og det var svært at finde en æske der åbnede på den måde) og ellers materialerne, på nær limen.Hvordan man klipper curlerne til og placerer dem må man selv om, jeg valgte at skabe en smule adspredelse i det og placere det sådan her. Billedet ovenfor viser placeringen og billedet nedenunder viser dem efter de er blevet limet fast!


Jeg lavede originalt denne DIY for omkring et år siden eller lignende, men jeg har stadig æsken i brug og synes egentligt at det fungerer super godt. Jeg har mange flere ringe end vist på billedet og jeg kunne sagtens fylde 2 eller 3 af sådanne æsker, men én er nu fint indtil videre!


Hvad synes i om denne kreation?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar