tirsdag den 28. april 2015

DIY: Polkaprikket Æske!

Jeg havde lidt ekstra tid her til aften og satte derfor gang i et lille DIY projekt i form af, at give en make-over til en skotøjsæske, så den kunne blive lidt mere praktisk. Det eneste man skal bruge er;

- Saks
- Tape og dobbeltklæbende tape
- Skotøjsæske
- Gavepapir

Det er en meget simpel og helt igennem fantastisk DIY, for de store æsker med pænt mønster koster let 50 kroner hvis man vil have en pæn æske - Jeg gav 6,98 kroner for gavepapiret i Søstrene Grene og det var det eneste jeg ikke lagde inde med!


Først klippes papiret til, så det passer til æsken og låget.Ja, Charlie hjalp desuden også på hans helt egen måde, hvilket betød at han konsekvent lagde sig oveni alle mine materialer, men han skal jo også helst være midtpunkt! Jeg puttede dobbeltklæbende tape på toppen og på siden af låget, så gavepapiret kan sidde ordentligt.


Så klipper man til i siderne og folder hen over siderne og taper det fast på indersiden med den almindelige tape.
Slutresultetet når man har tapet papiret fast på alle sider, er vist nedenstående og jeg er helt igennem tilfreds med det og nu kan jeg opbevare mine perler i noget pænere end en sort og almindelig, rimeligt kedelig sort shixo Skotøjsæske! Desuden elsker jeg polkaprikker og den lyseblå farve er spot on.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar