tirsdag den 21. april 2015

9 Gode Ting Ved At Have En Kat!

Synes helt ærligt ikke jeg får plejet det der 'crazy cat lady'-image alt for meget her på bloggen og efter en lang weekend omgivet af mennesker HELE tiden er jeg også lidt glad for at være hjemme ved katten, der da for det meste er stille og rolig, mest af alt stille, så her er 10 gode ting ved at have en kat! ;)

1. Prokrastination er ikke længere et problem, for man behøver ikke hele tiden finde på noget andet end læsning der liiiiige skal gøres, det klarer katten - Min 'hjælper' gerne med eksamenslæsningen på den måde, ved at ligge sig i bogen og så ellers kræve nus. Det kan ses på billedet også!

2. Der er virkeligt ikke meget der er lige så terapeutisk som at sidde med den bløde pels mellem hænderne.

3. Selvom der er tidspunkter hvor man slet ikke kan læse dem og hvordan de har det, så er der virkeligt bare de der tidspunkter hvor man kan se, at de nærmest elsker en betingelsesløst.

4. Jeg tror jeg er meget social som menneske, selvom jeg også er meget genert og måske en anelse introvert også - det aldrig at være helt alene i lejligheden er et kæmpe plus!

5. Konflikter varer aldrig længe hvis man blot finder en godbid frem.

6. De tager altid lige hensyn til ens behov, på deres helt egen måde - jeg tager lige et bad, nu skal jeg lige hjælpe dig også... Så får man ellers rengjort hånd eller arm, især sker det dog hvis man har spist noget med fingrene! ;)

7. De finder sig nærmest i alt - måske fordi modstand i visse tilfælde er komplet nytteløst og de bare har accepteret det!

8. Jeg ved ikke om det gælder for alle katteejere, for min tror nogle gange den er en hund og er noget af det mindst selvstændige der findes på denne klode, men det er bare så fedt at komme hjem efter en lang dag og kunne mærke at man har været savnet, fordi den bare går helt i selvsving nede på gulvet!

9. Jeg kan godt lide at tage billeder af forskellige ting og med en kat der godt kan lide at te sig åndssvagt, så er der altid noget at tage billeder af!

9 er et godt tal, så selvom jeg umiddelbart ville have lavet 10 gode grunde så kunne jeg ikke komme på mere og har derfor valgt at stoppe her ved de 9. Der er mange gode ting ved at have en kat, især hvis den er lige så forvirret og uselvstændig som min og tror den er en hundehvalp eller noget, men der er helt sikkert også nogle knap så fede ting - dem har jeg også tænkt mig at lave et indlæg med på et tidspunkt, de fleste er sikkert også lidt sjovere at læse om!

"Jeg hjælper da med din eksamenslæsning nu, ikke?!"
På sit super maskuline yndlingstæppe han flytter rundt i hele lejligheden, han sover sq lidt sært! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar