fredag den 6. marts 2015

Tutor Til Sommer?

Hvis der er noget jeg ikke kan understrege nok, så er det helt sikkert at jeg elsker mit studie.

Jeg læser Farmaci på SDU her i Odense og jeg elsker det, netop fordi det er ret så nørdet, men det er noget jeg godt kan lide og jeg nyder det. Jeg tror det måske er første gang i mit liv rent faktisk er et sted hvor jeg føler, at jeg hører til og det er en helt ubeskriveligt dejlig følelse og noget jeg har ledt længe efter, men jeg har ikke villet ændre på mig selv i sådan en grad det krævedes for at passe ind de steder jeg har været før.

Jeg er nørdet, jeg elsker kemi og biologi og lignende fag, men det gør mine medstuderende også og dermed er det helt okay!

Jeg har netop sendt en ansøgning afsted, så jeg måske kan blive tutor for de nye studerende her til sommer og ihh hvor jeg håber! Mine tutorer var fantastiske og det er helt sikkert et unikt fællesskab og de har alle sammen været utroligt engagerede og det er noget jeg gerne vil give videre og ydermere vil jeg gerne give den fantastiske følelse det er, at føle man passer ind videre og introducere dem til studiet.

Jeg har netop i dag været til hverve-bar og har snakket med en tutor som har fungeret som vores studiegruppe-vejleder om hvad man skal skrive og fået lidt råd med på vejen og nu er der så ikke andet for end at håbe, at kunne få lov til at blive tutor til sommer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar