torsdag den 19. marts 2015

Tutor 2015!

Som jeg skrev i indlægget her, valgte jeg at søge ind som tutor for naturvidenskab i 2015 i det, at jeg er super glad for mit studie og havde en fantastisk studiestart og her igår fik jeg altså en mail om, at jeg var blandt dem som var blevet valgt til, at skulle være tutor til sommer og jeg har nærmest ikke kunnet snakke om andet, for hold op hvor jeg glæder mig!

Vi fik at vide at der var rigtig mange der havde ansøgt, så man ville jo helst ikke skrue håbet alt for højt op, men det føltes virkeligt godt da jeg kunne gå ind på min studie mail og så, at jeg var blevet valgt.

Nu er der så et par weekender hvor tutorerne vi vist skal rystes sammen og ydermere skal vi ligesom planlægge nogle arrangementer og lære lidt om hvad det indebærer at være tutor og byde de nye studerende velkommen til studiet og være med til, at arrangere en masse arrangementer der ryster dem sammen også. Jeg glæder mig godt nok!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar