lørdag den 7. marts 2015

Top 10 Teenage Crushes!

I anledningen af jeg for snart et år siden fyldte 20 år, lavede jeg et indlæg over mine top 10 teenage crushes, hvilket er nogle jeg stadig står ved, selvom de første bestemt ikke præsenterer mig længere. Jeg har lavet listen i sådan en rækkefølge, at de første var de første og derefter bliver de mere og mere nutidige og nogle af dem crusher jeg helt sikkert også stadig på, selvom det ikke længere er et teenage crush!

Nummer 1; Sebastian Aagaard Williams. Han var medlem af bandet B-boys, der deltog i MGP for børn en del år tilbage efterhånden og selvom de ikke vandt var jeg bare helt vild med dem! Sebastian var min yndlings hvis man kan sige det sådan og dermed var det primært ham jeg crushede på. Selvom det er gemt væk i en kasse har jeg fortsat et billede fra en koncert hvor jeg står med hele bandet og det var bare kæmpe stort dengang!

Nummer 2; Endnu en MGP stjerne, men han vandt nu altså med nummeret kaldet "Shake Shake Shake" og det er Nikolai Kielstrup. Jeg crushede ikke nær så slemt på ham, men var alligevel medlem af et fansite og har været til et par koncerter, så lidt slemt var det da!

Nummer 3; Jesse McCartney og det var en af de slemme også! Han lavede noget af det mest kvalmende pop musik nogensinde, men jeg elskede det noget så højt og det minder ret godt om hjernevask i det jeg stadig kan adskillige sangtekster!


Nummer 4; Bill Kaulitz, frontfigur i Tokio Hotel. Det var slemt! Jeg var kommet mig lidt over min pop-fase og var i lidt af en punk fase og der passede han jo bare perfekt ind og han var jo yderst charmerende og musikken vil jeg da også gerne lytte til, selvom det nye desværre ikke siger mig noget!

Nummer 5; Jeg har længe været fan af Nickelback og er det altså også stadig og dermed har jeg haft noget af et crush på Chad Kroeger, som jeg synes var yderst charmerende og endda lækker. Det gør jeg ikke ligefrem mere, men jeg kan stadig godt lide at forsvinde ind i min egen lille verden mens jeg lytter til hans stemme!

Nummer 6; Liam O'Connor, aka L.O.C! Jeg tror virkeligt ikke der er mange danske piger/kvinder der ikke har haft bare et lille crush på ham, for han er lige tilpas bad-ass og bare vildt charmerende på hans egen måde! Crushet er ikke ligefrem nuværende, men det har været der!


Nummer 7; Nok et af de mest nuværende crushes, nemlig Mattias Kolstrup som er forsanger i Dúné. Dúné er et af de eneste bands jeg virkeligt kan fangirle helt vildt med hensyn til. Har mit speciallavede cover med et billede fra en koncert og har været til adskillige koncerter, har ikke længere tal på det faktisk og jeg kan bare ikke få nok af dem og deres musik!


Nummer 8; Matthew Gray Gubler, der er nærmest ikke mere at sige. Jeg faldt for ham i hans rolle som Dr. Spencer Reid i Criminal Minds og det er bestemt også et crush jeg har taget med mig videre. Han er yderst charmerende, både i hans rolle, men bestemt også som person. Min roommate viste mig forleden et tweet han havde skrevet, "I have one foot in the dark and another in a Hello Kitty rollerskate" og jeg kunne nærmest ikke være mere solgt!

Nummer 9; Jim Parsons kom først til omkring da jeg var 17 eller noget lignende, men han er bestemt en af dem der fylder meget efter som jeg stadig er komplet besat af Big Bang Theory - en obsession jeg aldrig tror kommer til at gå over! 

Nummer 10; Jacob Wilson! Jeg sætter stor pris på humor og efter at have set ham live og blandt andet snakket lidt med ham mens han stod på scenen hvor han jo som så mange andre inddrager publikum en smule, var jeg ret solgt også selvom han kaldte mig en nørd.. For jo, jeg er jo en nørd!Ingen kommentarer:

Send en kommentar