tirsdag den 17. marts 2015

Tinderbox 2015 - Here I Come!

I Odense er der blevet lanceret et nyt koncept kaldet Tinderbox der er en festival, dog uden camp og så videre, men man kan komme og høre en masse skøn musik og jeg skal afsted, hvilket jeg glæder mig ret meget til for at være helt ærlig!


Ovenstående 4 helt utroligt skønne fyre er grunden til, at min veninde Helene skal afsted, nemlig All Time Low! Er ret sikker på det faktisk var Helene der introducerede mig for dem i sin tid, men det er bestemt ikke noget jeg fortryder, for de laver noget helt fantastisk musik hvor Somewhere In Neverland og Time-Bomb er nogle af mine yndlings, men er ved at terpe til, at kunne skråle med på ALLE numre uden undtagelser!

Jeg skal afsted d. 28/6 og vi har kun købt billet til én dag, for det er netop kun på grund af All Time Low, at vi skal afsted!

Samme dag kommer der også kunstnere som D-A-D, Passenger og Robbie Williams, så vi skal da helt sikkert nok få mest muligt ud af pengene, men hovedårsagen er altså uden tvivl de 4 skønne fyre der udgør All Time Low og jeg glæder mig helt åndssvagt meget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar