lørdag den 14. marts 2015

Qwertee Obsession!

Jeg har netop fået vasket alt igår og valgte, at benytte chancen til så endelig at få vist alle mine Qwertees frem her på bloggen, for jeg er måske en lille smule besat!

Jeg har ikke tænkt over hvor mange jeg havde, men det viser sig faktisk at jeg har ramt 10 t-shirts, hvilket da er en anelse imponerende! ;)

Det er godt nok kun 9 jeg viser frem her, men det er fordi den Mario Kart t-shirt jeg modtog fra Insanitee udsalget ikke siger mig noget som sådan og har derfor ikke haft brugt den, men om jeg kommer til det skal jeg ikke kunne sige!
Jeg kunne skrive et virkeligt langt indlæg om alle mine t-shirt, men det tænker jeg ikke folk orker alligevel, så i stedet lader jeg primært billederne og printet tale for sig selv! Den nederste her er den nyeste og også min absolutte yndlings, for selvom jeg elsker Iron Man blandt andet, så er den her bare helt igennem fantastisk og med det samme designet kom ind under 'votes' har jeg ventet på den, for den er virkeligt fantastisk! Jeg er jo KÆMPE Big Bang Theory fan og har nu sammenlagt 4 Big Bang Theory inspirerede t-shirts hvor af 2 er fra Qwertee!

Er der nogle af jer der har brugt Qwertee og hvad synes I?
Kan se de i UK har en gruppe hvor folk kan bytte Qwertees, hvis nu det har været et fejlkøb og ikke passer eller lignende, eller noget de har fået fra InsaniTee som bare ikke var dem. Jeg overvejer at starte en for Danmark, men da det nok ikke er helt så udbredt her ved jeg endnu ikke om det er noget jeg gør!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar