søndag den 8. marts 2015

Ny Telefon!

Jeg har valgt at sælge min iPhone, hvilket var en ret stor beslutning efter som jeg har haft den ret længe efterhånden og været virkeligt glad for den, men jeg trængte til en forandring og det har jeg da så fået i form af min nye telefon!

Jeg fortrød med det samme at have solgt min iPhone da køberen var gået, men der havde jeg også kun en telefon jeg havde lånt af min roommate og nu hvor jeg har en telefon hvor jeg rent faktisk kan installere apps og sådan, er savnet bare slet ikke så stort længere!

Jeg har købt en Sony Xperia E3 og selvfølgelig også allerede bestilt et cover på eBay.

Jeg er fint tilfreds, skal bare købe et micro SD-kort til den en af dagene så der er lidt mere hukommelse. Det negative ved den er dog klart kameraet, for det er bestemt ikke ret godt sammenlignet med min iPhones, men jeg har jo trods alt mit spejlrefleks til at tage ordentlige billeder med fortsat!Jeg valgte at spare de 50 kroner på levering til adressen og skulle derfor i stedet hente den på posthuset, men den blev alligevel leveret til adressen og selvom det ikke var meningen var vi rent faktisk hjemme og kunne tage imod!

Det er ikke kun mig der har fået glæde af telefonen, for Charlie er stor fan af det faktum, at den kom i en noget overdimensioneret kasse, som han har fået lov at få!


Jeg elsker virkeligt det her billede! Havde godt nok ikke opdaget han havde været i skraldespanden og hente lidt kylling da jeg ville tage et billede af ham i hans kasse, men det havde han og som man kan se på ham, smagte det åbenbart ret godt! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar