torsdag den 12. marts 2015

New In: Normal og Udsalg!

Et par timer inde i midtbyen i dag blev faktisk sådan en smule halvdyrt, men er blevet rimeligt afhængig af Normal og deres gode tilbud på nogle rimeligt standard varer og sådan, så jeg kommer let til at bruge en del derinde!

Nogle helt basic ting som vatpinde og vatrondeller er super billige og så er jeg blevet lidt afhængig af deres hindbær shampoo, for den dufter simpelthen noget så skønt! Jeg er måske også gået en smule i eksamensforberedelses-mode allerede, hvilket forklare mængden af kontor-udstyr.


Og så sker det nogle gange, at man falder over nogle tilbud der er så gode, at ens bedste forsvar er, at det nærmest er dyrere at lade være!

Fandt en Havana Shoes butik med -70% på alle varer, da de var ved at rydde ud og derfor fik jeg reddet mig 2 par sko med hjem!


De zebra-stribede herligheder fra Duffy kostede kun 90 kroner, mens de flotte sandaler kostede 120 og det var altså lige til at overskue, når nu man også ved at det er ordentlig kvalitet!

Jeg har ingen sandaler, eller.. Har faktisk flere par, men ingen jeg kan bruge uden at få monster-vabler og man kan netop ikke bare tage tykke strømper på, så har virkeligt store forhåbninger til disse! Også fordi de er ret så flotte jo..


2 kommentarer:

 1. Åhh jeg elsker at gå amok i Normal! Fantastisk butik. Og de sidste sko du har købt er så flotte, det er en del år siden at jeg havde nogle magen til. De er så fede!

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ fantastisk en butik, også fordi der er så meget blandet, man kan få basisvarer, men også masser af luksusvarer!
   Jeg har også haft kigget på dem nogle sæsoner efterhånden, men bare ikke orket at give 400 kroner, men 120 kroner er bestemt en god pris! ;)

   Slet