tirsdag den 31. marts 2015

Netop Bestilt...

Lønningsdagen har ramt de fleste i dag og jeg ved derfor også, at jeg næppe er den eneste der lige har været rundt på nettet og klikke lidt forskelligt hjem.

Denne måned er en af få der giver nogenlunde mening, i det jeg får både feriepenge udbetalt og penge tilbage i Skat - bestemt ikke nogen der skal bruges alle sammen, men jeg skal ikke snydes for en smule ekstra forkælelse!


Wreck This Journal har jeg ønsket mig rigtigt længe, fordi jeg vildt gerne vil se hvad det handler om og det kan jo altid bruges som en form for afstresning. 
Og så satte Qwertee endnu et InsaniTee sale op.... JEG ER SÅ SVAG! Jeg kunne ikke stå imod lige at nuppe et par T-shirts, desværre var der ingen sweatshirts med denne gang, så det må blive en anden gang! 
3. sæson af 2 Broke Girls koster 249 + porto på cdon, men jeg gav 107 inklusiv alt på amazon, det er skønt at kunne undvære de danske undertekster, for der er godt nok mange penge at spare!

Jeg har også lige været forbi H&M ganske kort og desuden betalt for at beholde det her domæne endnu et år, så der er da uden tvivl blevet brugt nogle penge, men nu er det også ved at være slut!
Har lovet mig selv en piercing og ihhh hvor jeg mangler lærreder, men det er vist også det så!

2 kommentarer:

 1. Herhjemme står den på almost-no-by indtil august fordi vi skal på ferie til Rom så der skal spares op. Men okay, tror godt jeg kan overleve at undvære alt det random crap jeg normalt plejer at købe hvis det betyder SOMMERFERIE SYDPÅ :D

  Mht. WTJ - yes, yes, yeeees! :D Are you kidding me, I love it! Min er næsten færdig, men har købt sådan et box-set, så har jo en helt ny én at gå i gang med når det er... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde virkeligt heller ikke købe så meget random crap som jeg gør, men det er altså ikke lige noget jeg kan se mig selv ændre på i nærmeste fremtid dog... ligemeget hvad jeg skal spare op til xD

   Jeg ville også bare prøve den af, før jeg overvejer at købe flere. Fandt en der hed 'Finish this book' som også lød vildt sjovt og tænker nok det er ret godt til at stresse af med :D

   Slet