mandag den 9. marts 2015

Når Kreativiteten Tager Over!

Bloggen bliver helt sikkert efterhånden igen fyldt op med DIY indlæg, for hvis der er noget jeg bare elsker så er det at være kreativ, men her på det seneste har der ikke været så meget tid i overskud og heller ikke den vilde inspiration, men hen over weekenden er der alligevel blevet lavet en smule!

Først og fremmest er der mine lidt nørdede malerier, med forskellige logoer der hører til nogle af mine yndlings superhelte! Det eneste logo jeg er fuldt ud til freds med er dog Batman logoet, da jeg er yderst selvkritisk, men synes også resultatet med alle fire billeder sammen er ret fedt og så kan man jo altid tilføje nogle ekstra!


Udover det fik jeg igår en smule inspiration til at male denne drømmefanger hvilket er et maleri jeg er godt tilfreds med og som også allerede har fået en plads på væggen på mit værelse, selvom der er meget begrænset plads derinde!


Min roommate maler en del for tiden og det er nogle vildt flotte malerier hun maler! Hun slår ligeledes billeder op i en gruppe for malere hvor man kan få en smule respons på ens kreative projekter. Jeg gjorde det samme med ovenstående og har fået nogle likes, hvilket jeg er yderst tilfreds med!

Hvad synes I? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar