tirsdag den 3. marts 2015

InsaniTee Køb!

Jeg er kæmpe fan af hjemmesiden Qwertee og har efterhånden købt en del t-shirt igennem siden og da de holdt InsaniTee sale hvilket normalt har afskrækket mig i det, at det er billigere t-shirts, men man ikke selv kan vælge printet, så valgte jeg denne gang at tage en chance og bestilte intet mindre end 2 t-shirts samt en sweatshirt, for sweatshirts var til næsten halv pris og kan klart bedre overskue at betale 15 euro frem for 29!

Er t-shirtsene noget jeg selv ville have valgt? Absolut ikke og må indrømme, at den med noget fra Mario kart absolut ikke siger mig noget, men en Doctor Who t-shirt kan altså altid bruges, også selvom man ikke er kæmpe fan, for jeg bor sammen med en kæmpe fan og ydermere, så er Tardis'en jo bare superflot!


Det var virkeligt svært at vise sweatshirten, så besluttede mig for bare, at vise printet!
Det tog mig flere dage at finde ud af præcis hvad det var, men det er altså et luftskib fra Star Wars, men jeg genkendte det ikke umiddelbart selvom jeg faktisk har set alle filmene!

Igen, det var bestemt ikke et print jeg selv ville have valgt, men er alligevel helt forelsket i den sweatshirt i det, at den er stor og blød samt virkeligt varm, så jeg skal ikke længere gå og fryse herhjemme!


Tror bestemt godt jeg kunne finde på, at benytte mig af InsaniTee sale en anden god gang, om ikke andet så bare for at få endnu en af deres fantastiske sweatshirts!

Jeg planlægger desuden at skulle fremvise hele min Qwertee samling frem på et tidspunkt, for den er ved at vokse sig ret stor... ;)

2 kommentarer:

  1. But... but... BUT! Jeg ville altså have Doctor Who! Pisseunfair!

    Jeg fik så Pokemon, Nightmare Before Christmas, og How To Train Your Dragon. Den sidste har jeg aldrig set men dragen er da sød - især til de priser. De første to er absolut favoritter, så alt i alt gør jeg det gerne igen ;) Tak for tippet :D

    SvarSlet
  2. Ej hvor fedt! Jeg troede ikke du turde satse, men lidt ærgerligt du ikke fik Doctor Who så! Tror nærmest det er den eneste jeg er fuldt ud tilfreds med, men Mario er klart den eneste jeg er helt utilfreds med, for det har bare aldrig sagt mig noget overhovedet. Jeg ville vildt gerne have haft alle dine, de lyder ret nice. Du må lave et indlæg med dem så jeg kan få dem at se, det er en god undskyldning for, at få dig til at lave et indlæg.. ;)

    SvarSlet